Ενέργεια Μπεάζογλου

Beazoglou Energy

Η Εταιρεία Beazoglou Energy, ιδρύθηκε από τον μηχανικό Δημήτρη Μπεάζογλου. Στη συνέχεια εισήλθε στην εταιρία και ο μηχανικός Γιώργος Μπεάζογλου. Η Beazoglou Energy είναι η πρώτη εταιρία που τοποθέτησε Αντλίες Θερμότητας Αέρος-Νερού για Θέρμανση. Με εμπειρία 40 χρόνων πλέον και πρώτη σε πωλήσεις αντλιών θερμότητας στη Βόρεια Ελλάδα σας προτείνει πάντα αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Εδρεύει σε κεντρικό, ιδιόκτητο οικολογικό “green” κτίριο 450 τ.μ. τριών (3) επιπέδων, επί της οδού Πρασακάκη 82 (Περιφερειακή οδός) στην Πυλαία Θεσσαλονίκης όπου διαθέτει δικό της εργαστήριο με αντλίες θερμότητας α) γεωθερμίας β) αέρος-νερού γ) κλιματισμού δ) ζεστών νερών χρήσης, έχοντας στη διάθεσή της ιδιόκτητη αποθήκη 400 τ.μ. η οποία βρίσκεται επί της οδού Αναξιμάνδρου 40, στη Χαριλάου.

Εξειδίκευση

Η Beazoglou Energy εκτελεί και παραδίδει έργα σε Ιδιωτικές κατοικίες και Ξενοδοχειακά Συγκροτήματα θέρμανσης – ψύξης με αντλίες θερμότητας θέρμανσης αέρος-νερού Επώνυμων Οίκων, φωτοβολταϊκά συστήματα Τελευταίας Τεχνολογίας, θέρμανση – ψύξη δαπέδου, ύγρανσης – αφύγρανσης αέρα, κλιματισμού – εξαερισμού, ηλιοθερμικά συστήματα Υψηλής Απόδοσης, φυσικό αέριο, αντλίες θερμότητας (bοiler) ζεστών νερών χρήσης, Φυτεμένα Δώματα του Γερμανικού Οίκου BAUDER ικανοποιώντας τους πελάτες της με την πιστή τήρηση χρονικών και τεχνικών προδιαγραφών τους.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ποιότητα, η συνέπεια και ο δυναμισμός είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία της επιτρέπουν να μελετά, να εκτελεί και να παραδίδει έργα εξοικονόμησης ενέργειας θέρμανσης – ψύξης με αντλία θερμότητας, φωτοβολταϊκών, θέρμανσης – ψύξης δαπέδου, ύγρανσης – αφύγρανσης αέρα, κλιματισμού – εξαερισμού, αντλιών θερμότητας (boiler) ζεστών νερών χρήσης, ικανοποιώντας τους πελάτες της με την πιστή τήρηση των τεχνικών και χρονικών προδιαγραφών τους.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η επιχείρηση έχει ως σκοπό την εισαγωγή, την εμπορία υλικών και μηχανημάτων, τη μελέτη-επίβλεψη και την εκτέλεση έργων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Στις εγκαταστάσεις που διαθέτει επί της οδού Πρασακάκη 82 έχει τοποθετήσει και λειτουργεί συστήματα με: Φωτοβολταϊκά Πλαίσια στη στέγη του κτιρίου συνδεδεμένα στο δίκτυο της ΔΕΗ, Θέρμανση – Ψύξη δαπέδου με πολυστρωματικό σωλήνα αλουμινίου Γερμανίας, Fan Coils Θέρμανσης και Ψύξης, Εξαερισμό με αεραγωγούς και στόμια, Ηλιακά για υποβοήθηση της Θέρμανσης, BACK UP με INVERTER και μπαταρίες (σε περίπτωση διακοπής ρεύματος), Αντλία Θερμότητας (Θερμοσίφωνο) Boiler για ζεστό νερό χρήσης, Αντλία Θερμότητας Θέρμανσης Γεωθερμίας καθώς και Αντλία Θερμότητας Θέρμανσης αέρα – νερού για την Θέρμανση – Ψύξη των χώρων του κτιρίου.