Αντλίες Θερμότητας

Αντλίες Θερμότητας ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΑ (ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ 85°C)

για σώματα – θέρμανση δαπέδου – Fancoils

H Beazoglou Energy τοποθετεί αντλίες θερμότητας θέρμανσης αέρος-νερού για θέρμανση σωμάτων και θέρμανση δαπέδου γιατί είναι η ιδανική λύση θέρμανσης – ψύξης ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα έως -20oC με υψηλή ενεργειακή απόδοση έως 610%.

Οι αντλίες θερμότητας αέρα/νερού χρησιμοποιούν την περιβαλλοντική ενέργεια που είναι διαθέσιμη σε αφθονία όλο τον χρόνο. Το κόστος εγκατάστασης είναι πολύ χαμηλό επειδή τοποθετούνται εξωτερικά επιτρέποντας να χρησιμοποιούν την θερμότητα του αέρα κατευθείαν από την πηγή. Είναι μία έξυπνη λύση για τα μοντέρνα σπίτια. Προσφέρουν θέρμανση τον χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι. Επίσης μπορούν να προσφέρουν τον απαραίτητο κλιματισμό του σπιτιού με fan coils ή με δροσισμό δαπέδου προσφέροντας ένα ευχάριστο περιβάλλον στην επιθυμητή θερμοκρασία. Η νέα σειρά αντλιών θερμότητας μπορούν να τροφοδοτήσουν το σπίτι με ζεστό νερό χρήσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συστήματος. Μπορούν να τοποθετηθούν σε ελάχιστο χρόνο αφού όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα που απαιτούνται είναι ήδη ενσωματωμένα (κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας, δοχείο αδρανείας).

Η Beazoglou Energy χρησιμοποιεί αντλία θερμότητας (αέρα-νερού) για την θέρμανση – ψύξη του ιδιόκτητου καταστήματος της επί της οδού Βεργίνας 5 – Χαριλάου από το 1994.

Ανήκουν στα ασφαλέστερα συστήματα θέρμανσης- ψύξης. Δεν εκπέμπουν ρύπους, δεν εμφανίζουν καύσεις.

Χρησιμοποιούνται για θέρμανση με σώματα PANEL η φέτες, για θέρμανση δαπέδου, για θέρμανση -ψύξη με FAN COILS καθώς και για θέρμανση της ΠΙΣΙΝΑΣ.

Η ψύξη που προσφέρουν είναι ιδανική γιατί ο αέρας δεν είναι παγωμένος όπως στα συνηθισμένα κλιματιστικά. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που απαιτείται το παίρνουν από τον αέρα. Η αποσβεση των χρημάτων που δαπανούμε για την αγορά του συστήματος γίνεται σε 1 έως 3 χρόνια.

BOSCH – DAIKIN – HITACHI – LG – FOLANSI (SANYO) – RHOSS – FERROLI – PHNIX (PANASONIC) – COPELAND – AIRWELL BLUE BOX – CIAT – MIDEA – SIMAIR- RC GROUP – TECHNIBEL – DIMPLEX – ARISTON – EMMETI – TOSHIBA – SAMSUNG – ECOPLUS (COPELAND) – DELONGHI – INVENTOR.

Σε κατοικία 200 τ.μ. στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το ετήσιο λειτουργικό κόστος, με πετρέλαιο είναι 7.000 ευρώ, με λέβητα ιόντων – λέβητα ηλεκτρικό – σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας είναι 5.600 ευρώ, με φυσικό αέριο είναι 5.000 ευρώ, με λέβητα pellet – λέβητα ξύλου είναι 4.000 ευρώ, και με αντλία θερμότητας θέρμανσης είναι μόλις 2.100 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ.

Με Αντλίες Θερμότητας, ΚΕΡΔΟΣ 4. 900 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ.

Οι ΝΕΕΣ Αντλίες Θερμότητας Θέρμανσης μας δίνουν 85°C νερό για τα σώματα ανεπηρέαστες όταν έχουμε εξωτερική θερμοκρασία -20°C. Οι Αντλίες θερμότητας είναι υψηλών θερμοκρασιών κατάλληλες για θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ) δίνοντας συγχρόνως και άφθονο ζεστό νερό χρήσης για το μπάνιο. Συνοδεύονται από εγγύηση 3 ετών. Καλύπτουν όλες τις ανάγκες γιατί οι αποδόσεις τους είναι από 4 kw έως 95 kw (απο 50 τ.μ. έως 1. 200 τ. μ.). Η ενεργειακή τους απόδοση είναι 470% (COP 4, 7).

Η Beazoglou Energy ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΕΡΟΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΕΔΑΦΟΥΣ ΝΕΡΟΥ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ

Αντλίες Θερμότητας ΕΔΑΦΟΥΣ/ΝΕΡΟΥ ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΕΣ

Η Beazoglou Energy  χρησιμοποιεί Γεωθερμική Αντλία Θερμότητας στις εγκαταστάσεις της (Πρασακάκη 82) από το 2010. Οι αντλίες θερμότητας είναι ικανές να ζεστάνουν ολόκληρο το σπίτι. Περίπου 75% της ενέργειας απορροφάται από το περιβάλλον για παράδειγμα η ηλιακή ενέργεια που αποθηκεύεται στο έδαφος. Χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο σωληνώσεων με νερό ανταλλάσει θερμότητα με το έδαφος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την ψύξη του σπιτιού το καλοκαίρι.
Η νέα αντλία θερμότητας παρέχει ζεστό νερό χρήσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συστήματος.
Μπορούν να τοποθετηθούν σε ελάχιστο χρόνο αφού όλα τα υδραυλικά εξαρτήματα που απαιτούνται είναι ήδη ενσωματωμένα (κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής, βαλβίδα ασφαλείας, δοχείο αδρανείας)
Έχουν πολύ υψηλό βαθμό απόδοσης έως 500%.

Η ψύξη που προσφέρουν είναι ιδανική γιατί ο αέρας δεν είναι παγωμένος όπως στα συνηθισμένα κλιματιστικά. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που απαιτείται το παίρνουν από τον αέρα. Η αποσβεση των χρημάτων που δαπανούμε για την αγορά του συστήματος γίνεται σε 1 έως 3 χρόνια.

BOILER – Αντλίες Θερμότητας (ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ)

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΝ: 100 (ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ) = 30 (ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)
+ 70 (ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΑΕΡΑ)

Οι ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ (Αντλίες θερμότητας BOILER) ARISTON – EMMETI που εισάγει η Β&Τ εξοικονομούν έως και 75% ενέργειας έτσι ώστε να έχουμε άφθονο ζεστό νερό χρήσης για το μπάνιο και την κουζίνα με ετήσιο κόστος για μια τετραμελή οικογένεια 135 ευρώ. Στο χώρο που τοποθετείται μειώνει την παρουσία υγρασίας και μούχλας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον κλιματισμό (την ψύξη) κάποιου γειτονικού χώρου ” ΔΩΡΕΑΝ “. Χρησιμοποιείται και για να στεγνώνει τα ρούχα μετά από το πλύσιμο του πλυντηρίου. Έχει σύστημα λειτουργίας ΚΑΤΑ της ΛΕΓΙΟΝΕΛΛΑΣ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 370%. ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Απόδοση σημαίνει χαμηλότερη κατανάλωση: στη συγκεκριμένη περίπτωση η Αντλία Θερμότητας (μπόιλερ – θερμοσίφωνο) ARISTON είναι μια έξυπνη και συμφέρουσα επένδυση εφόσον η περίοδος αποσβεσης κόστους είναι εξαιρετικά χαμηλή. (αναλυτικό φυλλάδιο στη στήλη έντυπα).

Η ιδανική λύση για κατοικίες αλλά και για επαγγελματικούς χώρους (Ξενοδοχεία, εστιατόρια, κομμωτήρια).

Η ψύξη που προσφέρουν είναι ιδανική γιατί ο αέρας δεν είναι παγωμένος όπως στα συνηθισμένα κλιματιστικά. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που απαιτείται το παίρνουν από τον αέρα. Η αποσβεση των χρημάτων που δαπανούμε για την αγορά του συστήματος γίνεται σε 1 έως 3 χρόνια.

ΚΕΡΔΟΣ 5.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ

Στο κομμωτήριο ARIANE της οδού Μαρτίου-Κ. Καραμανλή το ετήσιο κόστος του Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) για 22.000 λουσίματα ετησίως με BOILER (καυστήρα πετρελαίου) ήταν 6.600 ΕΥΡΩ και τώρα με ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ (ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟ – BOILER) ARISTON, είναι μόλις 1.600 ΕΥΡΩ.

ΚΕΡΔΟΣ 675 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ

Σε οικογένεια 4 ατόμων το ετήσιο λειτουργικό κόστος (για 24ωρη χρήση) του Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) με BOILER 250 λίτρων και καυστήρα πετρελαίου είναι 900 ΕΥΡΩ ενώ με ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ (ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΟ – BOILER) ARISTON 250 λίτρων, είναι μόλις 225 ΕΥΡΩ.

ΚΕΡΔΟΣ 15.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ

Σε Ξενοδοχείο με BOILER 1000 λίτρα, το ετήσιο κόστος του Ζεστού Νερού Χρήσης (ΖΝΧ) με καυστήρα πετρελαίου είναι 22.000 ΕΥΡΩ, με καυστήρα φυσικού αερίου 14.000 ευρώ και τώρα με ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ είναι μόνο 7.000 ΕΥΡΩ.