Λέβητες pellet – ξύλου, σόμπες pellet, ατομικές μονάδες pellet νερού – αέρα

ΑΤΟΜΙΚΕΣ  ΜΟΝΑΔΕΣ  PELLET – ΞΥΛΟΥ ΑΕΡΑ – ΝΕΡΟΥ

Οι Ατομικές μονάδες pellet κατασκευάζονται στην Ιταλία. Είναι σχεδιασμένες για εγκατάσταση σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους.

MORETTI – FEROLLI – THERMOROSSI – ELITE LAMINOX

Έχουν πλήρη αυτόματη λειτουργία με ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου καθώς και ενσωματωμένο κυκλοφορητή. Είναι με κάλυμμα πορσελάνης, έχουν μεγάλη χωρητικότητα σε pellet, μικρές διαστάσεις για εύκολη εγκατάσταση. Συνδέονται απευθείας στις σωληνώσεις των θερμαντικών σωμάτων προσφέροντας θέρμανση στο χώρο καθώς και ζεστό νερό στο μπάνιο με πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας. Διαθέτουν ολα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Έχουν υψηλή ενεργειακή απόδοση.

ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ

Από το 1989 η επιχείρηση εμπορεύεται και τοποθετεί λέβητες -καυστήρες υγραερίου-αερίου σε λεβητοστάσια οικιακής και επαγγελματικής χρήσέως. Έχει κατασκευάσει έργα θέρμανσης υγραερίου σε κατοικίες καθώς και έργα υγραερίου- κλιματισμού σε λεβητοστάσια, κουζίνες υγραερίου σε Ξενοδοχεία, με αυτοματισμούς-αισθητήρες SIEMENS.

 • Λέβητας φυσικού αερίου ή υγραερίου
 • Κλειστού θαλάμου καύσης
 • Ηλεκτρονική έναυση και επιτήρηση φλόγας με ιονισμό
 • Βαθμός απόδοσης έως 109%
 • Αναλογική ρύθμιση του καυστήρα από 30-100%
 • Θερμόμετρο, μανόμετρο, βαλβίδα ασφαλείας, αυτόματο εξαεριστικό συμπεριλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό
 • Θερμοστάτης χώρου πολλαπλών λειτουργιών
 • Ψηφιακός αυτοματισμός ελέγχου και επιτήρησης του λέβητα με αυτοδιάγνωση και ένδειξη βλαβών
 • Δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό boiler
 • Δυνατότητα παράλληλης σύνδεσης έως 8 επίτοιχων μονάδων

Οι λέβητες φυσικού αερίου που προσφέρει στούς πελάτες είναι των εταιριών: BUDERUS  ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,  ARISTON  ΙΤΑΛΙΑΣ, CHAFFOTEAUX  ΓΑΛΛΙΑΣ. Οι επίτοιχοι λέβητες αερίου λανθάνουσας ενέργειας κατορθώνουν φαινομενικά το ακατόρθωτο. Κατά την καύση του αερίου δημιουργείται διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμός. Όταν ο υδρατμός ψύχεται δημιουργούνται συμπυκνώματα και ελευθερώνεται θερμότητα. Αυτήν την θερμότητα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι επίτοιχοι λέβητες αερίου λανθάνουσας ενέργειας.
Σε σχέση με τις απλές συσκευές αερίου οι επίτοιχες μονάδες λανθάνουσας ενέργειας προσφέρουν μία εξοικονόμηση έως και 14%.

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Η ARISTON νοιάζεται για την ποιότητα ζωής των πελατών της και εργάζεται για να τη βελτιώνει ολοένα και περισσότερο. Η τεχνολογία συμπύκνωσης σας επιτρέπει τη διατήρηση του τρόπου ζωής και των συνηθειών σας, χωρίς να σας στερεί τη θερμική άνεση και την ευημερία σας. Όλα αυτά με ιδιαίτερη προσοχή στο περιβάλλον χάρη στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών καυσαερίων. Η ARISTON κοιτάζει μπροστά με οικολογική συμπεριφορά.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τεχνολογία συμπύκνωσης σήμερα εξαπλώνεται γρήγορα, όχι μόνο για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων (-75% εκπομπές σωματιδίων NOx και CO2) αλλά και για τη μειωμένη κατανάλωση των λεβήτων που υιοθετούν αυτό το είδος της τεχνολογίας. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιώντας ένα λέβητα συμπύκνωσης μπορείτε να πετύχετε μείωση κατανάλωσης αερίου έως και 35% σε σύγκριση με ένα συμβατικό λέβητα, το οποίο μεταφράζεται αυτόματα σε εξοικονόμιση χρημάτων για τον τελικό καταναλωτή. Επιλέγοντας ένα λέβητα συμπύκνωσης είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να προστατέψετε το περιβάλλον.

 • +35% ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
 • -75% ΕΚΠΟΜΠΕΣ NOx ΚΑΙ CO2

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΝΕΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΓΓΙΓΜΑ

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ ΣΟΥ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η νέα σειρά λεβήτων της ARISTON προσφέρει μια έξυπνη και φιλική στον χρήστη διεπαφή με όλα τα εξαρτήματα του συστήματος, χάρη στο αξιόπιστο και γρήγορο πρωτόκολλο επικοινωνίας BUSBRIDGENET. Εύκολα και διαισθητικά στη χρήση, το νέο σετ οθονών και το νέο σύστημα διεπαφής SENSYS, δίνουν τη δυνατότητα στον τελικό χρήστη να προσωποποιήσει την οθόνη του και να μπορεί να δει άμέσα πληροφορίες για τις επιδόσεις του συστήματος (εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση εκπομπών, …). Με την ARISTON «η ευκολία σας» είναι «πιο εύκολη».

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ «ΗΧΟ» ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ

Φροντίζοντας την ευημερία σας σημαίνει επίσης να σας κάνουμε να «ξεχνάτε» τον λέβητα. Για αυτόν το λόγο οι νέοι λέβητες της ARISTON εξοπλίστηκαν με ένα νέο σιγαστήρα καθώς και με πάνελ ηχομόνωσης για να μειώσουν στο ελάχιστο το επίπεδο θορύβου κατά τη διάρκεια φυσιολογικών συνθηκών λειτουργίας της συσκευής σας. Για παράδειγμα, το επίπεδο πίεσης του ήχου του νέου GENUS PREMIUM EVO, με 33,4dB (A), μπορεί να συγκριθεί με ένα ψίθυρο ή με έναν άδειο χώρο. Με την ARISTON μπορείτε να απολαμβάνεται τον «ήχο» της σιωπής.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΝΕΤΑ

Η άνεσή σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Η σχέση διαμόρφωσης των λεβήτων επιτρέπει να προσαρμόσετε την ισχύ σύμφωνα με την θερμότητα που χρειάζεστε, διασφαλίζοντας σταθερότητα θερμοκρασίας τόσο για ζεστό νερό χρήσης όσο και για κεντρική θέρμανση. Τα ολοκαίνουρια αξεσουάρ θερμορύθμισης αναπτύχθηκαν για έναν τέλειο έλεγχο στην θερμοκρασία του χώρου παρέχοντάς σας έτσι ένα σταθερό επίπεδο άνεσης. Με την ARISTON επιλέγετε να νιώθετε «άνετα».

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ  ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ

Οι ανοξείδωτοι ηλεκτρικοί λέβητες αποτελούν σήμερα μία από τις πιο διαδεδομένες συσκευές που χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις θέρμανσης (λόγω της αύξησης της τιμής του πετρελαίου). Είναι ολοκληρωμένα και αυτοτελή συστήματα που συνδέονται κατευθείαν στο σύστημα θέρμανσης προκειμένου να ζεστάνουν το νερό του κυκλώματος.
Εκτός από αυτήν τους την λειτουργία η Beazoglou Energy επιλέγει λέβητες που μπορούν να παράγουν και ζεστό νερό χρήσης με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και την οικονομικότερη λειτουργία του συστήματος. Παράλληλα, ένα ολόκληρο θερμαντικό σύστημα συγκεντρώνεται σε μία συσκευή. Έτσι, η επιλογή αυτή συγκεντρώνει τα παρακάτω πολύ βασικά πλεονεκτήματα:
Οι ηλεκτρικοί λέβητες είναι σαφώς φτηνότεροι από την επιλογή μεμονωμένων συσκευών, αφού αποτελούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ετοιμοπαράδοτο.
Καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο και ενδείκνυνται για μικρά λεβητοστάσια  τοποθετούνται  ακόμα και μέσα στη κουζίνα.
Δεν υστερούν σε τίποτα από πλευράς κατασκευής, κατασκευαστικών υλικών και θερμικής ικανότητας σε σύγκριση με τους χαλύβδινους λέβητες. Μάλιστα μπορούν να καλύψουν όλων των ειδών τις θερμικές ανάγκες.
Οι ηλεκτρικοί λέβητες λόγω της μορφής ενέργειας που χρησιμοποιούν (ηλεκτρισμός) δεν εξαρτώνται από την τιμή του πετρελαίου, έτσι, γίνονται όλο και πιο ελκυστική λύση στις μέρες μας.
Επίσης, οι λέβητες μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικό χώρο (σε μια αποθήκη, δίπλα από τον πάγκο της κουζίνας) καθότι δεν χρειάζονται καμινάδα ούτε δεξαμενή πετρελαίου, με το υπάρχων νερό των σωμάτων και η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη.
Είναι μονάδες υψηλής αντοχής και δεν χρειάζονται συντήρηση.
Με ηλεκτρικό λέβητα πρώτα καταναλώνουμε ενέργεια από τη ΔΕΗ και μετά 4 μήνες πληρώνουμε το αντίτιμο.
Η πείρα μας διδάσκει ότι ως τεχνικοί οφείλουμε να κινούμαστε σε πιο συμφέρουσες και αποτελεσματικές λύσεις για εμάς και το περιβάλλον, πάντα όμως με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.